Szépüljünk

Naponta háromszor szőkítette a haját, ez lett a vége

A skót nő soha többé nem akar szőke lenni. Megértjük.

Egy skót családanya, Caitlin nagyjából hat éve vált függővé a hajszőkítéstől. Odáig jutott, hogy akár naponta (!) háromszor is képes volt szőkíteni a haját és hetente 50 fontot, vagyis mintegy 17 ezer forintot költött el arra, hogy tökéletesen szőkék legyenek a tincsei.

Az extrém gyakori szőkítések miatt a haja olyan lett, mintha szalmát és vattacukrot kevertek volna össze. Műhajat rakatott fel, de az inkább csak rontott a helyzeten. A nő félt attól, hogy teljesen megkopaszodik és anyagilag sem bírta már a függőségét, ezért a Body Fixers című brit tévéműsortól kért segítséget.

A szakemberek először is eltávolították Caitlin hajából a műtincseket és azokkal együtt sajnos a saját megmaradt hajának jó része is távozott. Az egyik oldalon teljesen le kell borotválni a fejét, a másikon viszont maradt annyi haja, amibe még műhajat lehetett rögzíteni. Más megoldás híján.

Így készült el Caitlin új, barna frizurája, melyet mostantól tud majd növeszteni, hogy idővel műhaj nélkül élhessen majd.

Soha többé nem akar szőke lenni.

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top