Szépüljünk

A haja színéből tudta meg, hogy milyen nemű babát vár

A várandós nőnek a fodrász barátnője árulta el, hogy kisfiú vagy kislány növekszik a hasában. Azonban a fodrász nem szimplán közölte vele a jó hírt, hanem úgy fedte fel a baba nemét, ahogy azt csak egy fodrász tudja.

Amerikában sok helyen a születendő baba nemének kiderülése nagy felhajtással jár, általában a babaváró bulikon derül ki – a szülők számára is –, hogy néhány hónap múlva kisfiú vagy kislány érkezik-e a házhoz. Ilyenkor például abból derül ki a várandós anyuka számára, hogy kislánya lesz, hogy rózsaszín tűzijátékot lőnek fel, vagy ha kisfia, akkor mondjuk kék lufikat eregetnek (ne menjünk bele, hogy ez az egész kék-rózsaszín felosztás már mennyire meghaladott dolog kellene, hogy legyen).

A babavárók színmintájának megfelelően árulta el a memphisi Janeese Murphy fodrász is az egyik várandós, izgatott barátnőjének a baba nemét. Dantrielle megérkezett hozzá egy borítékkal, amelyben az orvosa által kiadott papír volt arról, hogy kislánya lesz a nőnek. Dantrielle azonban ezt nem tudta, nem nyitotta fel a borítékot, hanem azonnal átnyújtotta a fodrászának. Megegyeztek, hogy Murphy olyan színűre festi kliense haját, amilyen nemű babát vár. A kismama pedig belement a játékba, és végül egy intenzív pink hajkoronát kapott. 

Később a fodrász elmondta, hogy természetesen ammónia- és mindenféle káros anyagtól mentes festéket használt, gondosan ügyelve arra, hogy a festék ne érjen a fejbőrhöz. Így, állítása szerint, nem kerül semmilyen idegen anyag a terhes páciense szervezetébe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top