Szépüljünk

Több mint 12 centis a világ leghosszabb szempillája

A szempillaspirálok reklámjaiban égig érő, dús pillákat ígérnek, de még egy ilyen felturbózott műszempilla is kutyafüle Ju Jan-Csa szempilláihoz képest.

Az átlagos szempilla 0,8 centi hosszú, 1,2 centi esetén már örömködhetünk a csábos tekintet miatt. Ju Jan-Csa pilláit viszont már nehéz irigyelni: az asszony nemrégiben felállította a leghosszabb természetes szempilla Guinness-rekordját 12,4 centiméteres pilláival, de itt sem esztétikumról sem praktikumról nem nagyon lehet már beszélni.

A 49 éves nő szempillái már egészen az álláig érnek, de ahogy az asszony elmondta, ez nem volt mindig így. Ju pillái akkor indultak ilyen elképesztő növekedésnek, mikor az asszony otthagyta befektetői állását, és a természet közelébe költözött, hogy kertészkedéssel tölthesse idejét. Persze azt nem tudni, hogy van-e valódi összefüggés és az általa nevelt rózsák és szempillái növekedése között, mindenesetre szimpatikusnak tűnik ez a spirituális magyarázat.

OddityCentral

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top