Szépüljünk

Csillogó nyelvek lepték el az Instagramot

Idén nyáron láttunk már csillámos szemöldököt és csillámos feneket is, de ez a trend az első, amely kimondottan veszélyes is lehet...

Az idei nyár legalább annyira a csillámokról szólt, mint egy hatéves kislány szülinapi bulija. Került az arcra, mellekre és fenékre is, egyszóval túlzás nélkül az egész testünket csillámba borítottuk. Az Instagramon terjedő legújabb őrület azonban nemcsak bizarr, elég veszélyes is…

Csillogó nyelvek lepték el az Instagramot 

A “trend” tulajdonképpen véletlenül született, mikor egy ausztrál sminkmester csillogó ajkai készítése közben véletlenül a nyelvét is becsillámozta. A kép aztán annyira megtetszett az instázóknak, hogy egy csomóan megcsinálták a látványosnak vélt “csillámnyelvet”.

Csillogó nyelvek lepték el az Instagramot
Csillogó nyelvek lepték el az Instagramot

Viszont a nyelvre kerülő csillám nem teljesen veszélytelen: kis mennyiségben lenyelve ugyan nem fog megölni, de simán okozhat emésztési panaszokat, meg úgy eleve nem olyan jó, ha a gyomorba kerül. Arról nem is beszélve, hogy a lefolyóban landoló csillám a környezetre is káros, szóval ha mindenképpen ki akarjuk próbálni ezt a dilit, válasszunk nem-toxikus, ehető változatot!

 

Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top