Szépüljünk

Ő a világ legnagyobb mellű nője

A világrekorder mellek hatalmasak és állítólag természetesek is, ráadásul elég jó pénzt hoznak a konyhára tulajdonosának.

A kétgyerekes anyuka tartja a legnagyobb természetes mellek világrekordját, amit a hagyományos melltartóábécével is küszködők számára tökéletesen ismeretlen 102ZZZ-kóddal jegyeznek.

A jelenleg 57 éves Annie Hawkins-Turner egyébként már 25 éve hatalmas melleiből él: fétismodellként milliókat keres. Állítólag már kilencévesen D kosaras mellekkel büszkélkedhetett, és mellei azóta is – még most is – megállíthatatlanul nőnek. Annie számára eleinte persze nem volt könnyű megbarátkozni a hatalmas cicikkel, de hamar rájött, micsoda aranytojást tojó tyúkok ülnek mellkasán.

Milliókat keresett a világ legnagyobb melleivel 

Saját weblapot indított, ahol a férfiak és nők pénzért nézegethették a róla készült képeket és felvételeket, és kiderült, hogy Annie melleire annyira kíváncsiak, hogy az asszony rövid úton milliókat keresett belőlük. A dolog annyira jövedelmező, hogy Annie most már az orvosok figyelmeztetései ellenére sem hajlandó mellkisebbítő műtétre vállalkozni.

Milliókat keresett a világ legnagyobb melleivel

Forrás: NYPost

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top