nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szépüljünk
Beszóltak a srácnak, amiért sminkben ment dolgozni

Beszóltak a srácnak, amiért sminkben ment dolgozni

Az új vezetőségnek egyáltalán nem tetszett a fiú – egyébként gyönyörű – sminkje.
NLCafé
f Ajánlom

 Mi is beszámoltunk arról a fiúról, aki szoknyában ment be dolgozni (jó oka volt rá), és máris itt van az újabb botrány: a Spotted Portsmouth nevű oldal osztotta meg egy követője bejegyzését, egy srácét, akit arra utasított a főnöke, hogy törölje le az arcáról a sminket.

 Pedig a srác sminkjében az égvilágon semmi kirívó nincs, egy egyszerű, szolid – és meglehetősen profi – alkotás. A fiatal férfi elmesélte, hogy már 9 hónapja dolgozik ezen a munkahelyen és eddig senki nem szólt be neki azért, mert sminkeli magát – sőt, inkább csak bókokat kapott. Az új menedzsmentnek viszont nem jött be a smink, és felszólították a fiút, hogy törölje le magáról. Ő azonban zseniálisan vágott vissza: “Tessék? Töröljem le? Nem törölhetsz le egy műalkotást!”

Beszóltak a srácnak, amiért sminkben ment dolgozni

 A fiú hozzátette, a munkahelyen nincs előírva semmilyen szabály a sminkre vonatkozóan, és nő kollégái mind festik magukat – sok esetben ízléstelenebb kivitelben, mint ő. A 3400 lájkból ítélve, amit a fiú kapott a bejegyzésre, az emberek is inkább vele értenek egyet, mint a diszkriminatív vezetőséggel.

popsugar

Megosztás Facebookon