nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szépüljünk
6 dolog, amit soha ne mondj a fodrászodnak

6 dolog, amit soha ne mondj a fodrászodnak

Sztárok frizurafotói és lehetetlen kívánságok – kábé ilyenekkel lehet az őrületbe kergetni a fodrászokat. És mivel az emberek nagy része ezt rendszeresen meg is teszi, te inkább figyelj rá, hogy az alábbi mondatokat ne mondd ki fodrászod előtt!
NLCafé
f Ajánlom

1. Legyen olyan, mint…

Rengetegen visznek fotókat hollywoodi hírességekről, és azt várják, pontosan úgy fognak majd kinézni a hajvágás végén. Sajnos olyan nincs, hogy besétálsz a fodrászhoz, és Angelina Jolie-ként állsz fel a székből – persze inspirációnak azért jól jöhet néhány celebfotó.

2. Szőke szeretnék lenni – mondta a fekete

Sokan hiszik azt, hogy hajszínt váltani egyik percről a másikra lehet, de a szín világosításánál egyáltalán nem ez a helyzet. Ha a koromfekete hajat elkezdjük agresszívan szőkíteni, hihetetlenül nagy károkat teszünk a hajban, ezért ne gondold, hogy a fodrászod azért javasol több alkalmat, mert le akar húzni. Fokozatosan, árnyalatról árnyalatra kell szőkíteni a sötét hajat. 

3. Nem értem, miért ilyen drága?

Hát persze, ollót fogni és néhány hajtincset levágni bárki képes – de azért nem mindegy, hogyan. A fodrásznál a szakértelmet fizeted meg, szóval ne panaszkodj neki az árakra!

6 dolog, amit soha ne mondj a fodrászodnak

4. Ezt láttam az Instagramon!

Mikor minden második nap új szivárványos unikornishaj bukkan fel az Instagramon, könnyen lehet, hogy erre a közösségi oldalra hivatkozva ülünk a fodrászszékbe is. Az instagramos trendek jönnek és mennek, ezért ha valami ennyire új őrültséget szeretnél, előtte mindenképp beszéld meg a fodrászoddal, hogy ő is kiképezhesse magát.

5. Otthon már nem ilyen…

Sokan panaszkodnak arra, hogy a fodrászszalonban még mutatós frizura otthon az első hajmosás után jellegtelen lobonccá válik. Ahelyett, hogy lehordanánk a fodrászt, amiért rossz frizurát csinált, inkább kérjünk tőle tippeket a formázáshoz, és próbáljuk meg kitanulni az új hajviselet kezelését.

6. Ettől a hajtól kövérebbnek fogok kinézni?

Kellemetlen és furcsa kérdés, amire a fodrászod tuti nem tud válaszolni. Ha annyira érdekel, tölts le egy mobilapplikációt, ami megválaszolja a kérdést – igen, ilyen is van már!

Metro

Megosztás Facebookon