Szépüljünk

Ennek a lánynak hála, te sem utálod majd tovább az anyajegyeidet

A 20 éves lány szeretné, ha minden nő jól érezné magát a bőrében – anyajegyektől, szeplőktől, szemölcsöktől függetlenül.

 Evita Patcey Delmundónak fiatal kora ellenére is irigylésre méltó a magabiztossága és a belső békéje. A 20 éves lány akár szégyellhetné és takargathatná is anyajegyekkel borított test- és arcbőrét, ám szerencsére nem teszi. Sőt, Evita még a malajziai Miss Universe-re is benevezett!

 A szépséges Evita azt mondja, egy tinédzserkori hittantáborban jött rá, hogyan szeresse magát és hogyan kommunikáljon úgy, hogy mások is megszeressék. Azelőtt gyakran csúfolták rengeteg anyajegye miatt, ám mára a csodálók vannak többségben – az Instagram-oldalának például 42 ezer követője van. 

“El kellett fogadnom a testet, amit kaptam. Most már hálás vagyok érte, és semmit nem változtatnék rajta – vallja a lány, és szeretné, ha üzenete minél több emberhez eljutna, akit feszélyez a külseje. – Mindenkiben van valami különleges, ezért légy büszke arra, ami téged azzá tesz!”

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top