Szépüljünk

Ismerd meg a trendi hatévest, aki a Vogue hasábjain is szerepelt

Az alig hatéves Instagram-sztár olyan menő, amilyen te sosem leszel, és több mint 100 000 követője után most már a divatszakma krémjét is meghódította.

Eleve kevés hatéves dicsekedhet 104 000 Instagram-követővel, de a japán Coco esetében még a hírnév oka is figyelemreméltó. A kislányt ugyanis nem(csak) cukisága, hanem elképesztő stílusérzéke miatt imádják a neten – olyannyira, hogy még a Vogue is lelkendezve számolt be a minidivatikonról!

Ismerd meg a trendi hatévest, aki a Vogue hasábjain is szerepelt 

A kis Coco állítólag már 2-3 éves kora óta maga válogatja össze outfitjeit, inspirációt pedig bőven volt honnan szereznie gyerekkorában, hiszen szülei egy vintage ruhadarabokat árusító üzletet vezettek. Anyukája, Misato Hamamatsu szerint Coco a művészi high fashion stílusában mozog, és rendre visel olyan neves márkákat is, mint a Moschino. 

Ismerd meg a trendi hatévest, aki a Vogue hasábjain is szerepelt 

A trendi hatévest egyre többen ismerik fel az utcán is – már rendszeresen megesik, hogy japán gyerekek vagy külföldi turisták közös képet szeretnének vele!

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top