Szépüljünk

Ez a szépségklinika véletlenül egy zombihorror logójával hirdeti magát

A Resident Evil című zombihorror-sorozatból ismert logóval hirdeti magát egy vietnami szépségklinika. Ők nyilvánvalóan nem tudták, honnan származik a logó, amit a grafikusuktól kaptak.

Vietnam legnépesebb városában, Ho Si Minh-városban működik a Medcare Skin Centre nevű szépségklinika. Nemrég új logót tervezett nekik a grafikusuk. Mármint nem tervezte, hanem lenyúlta egy filmből. Az ismeretlen grafikus humoráról sokat elárul, hogy a népszerű zombihorror-sorozatból, a Resident Evilből kölcsönözte az ábrát.

Milla Jovovich a Resident Evil-sorozat egyik részében. Forrás: SPI
Milla Jovovich a Resident Evil-sorozat egyik részében. Forrás: SPI

A Milla Jovovich főszereplésével készülő, jelenleg hatodik részénél tartó horrorsorozatban egy nagyvállalat machinációi következtében szabadul el a zombivírus, és fertőzi meg a Föld lakóit. Az Umbrella nevű filmbeli cég logóját hasznosította újra a vietnami grafikus. Az egyezést a Redditen szúrta ki egy vietnami felhasználó, és máris rengetegen nevetnek rajta az interneten.

A bőrápolási kezelésekre szakosodott szépségklinika részéről azt nyilatkozták, nem tudták, hogy a logó már egy filmben is megjelent. Most váltaniuk kell, pedig már a honlapjukat is teleszórták az ábrával. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top