Szépüljünk

5 szuper, fényvédős alapozó

A fényvédelem egész évben fontos, a késő tavaszi és nyári időszakban viszont egyenesen kötelező. Ha ezekben a hónapokban is használsz alapozót, válassz olyat, mely fényvédőt is tartalmaz! Mint például a most következő 5 termék...

La Roche-Posay Toleriane Teint alapozó

5 szuper, fényvédős alapozó

Kijavítja a bőr egyenetlenségeit, egységes arcszínt adva a bőrnek. Új, szabadalmaztatott textúrájának köszönhetően, könnyen használható, még túlérzékeny bőrön is, a természetes sminkhatás eléréséért. Hosszan tartó komfortérzetet ad, foltok nélkül, 25-ös faktorszámú fényvédelemmel.

Maybelline Affinitone 24 alapozó

5 szuper, fényvédős alapozó

Egész napon át tartó kényelemérzet és természetes arcbőr. Mikroflex összetétele akár 24 órán át tart és nem hagy nyomot. Ellenáll a hőnek, izzadtságnak és nedvességnek. Minden bőrtípusra. 19-es faktorszámú fényvédelemmel.

AVON Mark alapozó

5 szuper, fényvédős alapozó

Könnyű állagú alapozó tele vitaminokkal – üde ragyogást és energiával teli külsőt kölcsönöz. Vitaminok és hidratáló hatóanyagok energizáló mixe, könnyű állagú, olajmentes formula. Minden bőrtípusra ajánlott, ragyogást ad, hidratál, enyhétől a közepes fedőhatásig terjed, 15-ös fényvédő faktort tartalmaz.

The Body Shop hidratáló alapozó

5 szuper, fényvédős alapozó

Közepesen erős fedést biztosító, hidratáló alapozó, 15 faktoros fényvédelemmel. Egész napon át hidratálja a bőrt, elfedi a bőrhibákat, egyenletes bőrtónust ad.

Revlon ColorStay alapozó

5 szuper, fényvédős alapozó

Colorstay technológiájának köszönhetően egész napos tökéletes fedést biztosít minden árnyalatú és típusú bőrnek, mindemellett SPF védelmet is ad. Nem tűnik el foltokban, és nem is halványul el. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top