Szépüljünk

A megmentő két hajmosás között – így használd a száraz sampont

A száraz sampon az örök megmentő, ha rémes a hajad, de egy hajmosás már nem fér bele – épp ezért nem is árt tudni, hogyan lehet a leghatékonyabban használni.

Amikor sietősen kell valami frizurát varázsolni, de hajmosásra már nincs idő, a száraz sampon az ember legjobb barátja. Gyors, hatékony, és kezelhető tincsekké teszi a zsírosan letapadó hajat is. Persze a dolog nem csak annyi, hogy szórjuk ész nélkül a fejünkre, és kész – ezeket a tippeket például mindenképpen érdemes megfogadnod:

A megmentő két hajmosás között - így használd a szárazsampont

1. Előzd meg a bajt!

A legjobb, ha a száraz sampont este, lefekvés előtt kenjük fel, amikor még nem olyan vészes a hajunk – így a száraz sampon időben felszívja a képződő olajat, és reggel friss frizurával ébredhetünk!

2. Türelemmel… 

Mikor felfújjuk hajunkra a száraz sampont, várjunk két percet, mielőtt elkezdjük a hajat átfésülni, vagy formázni. Fontos, hogy hagyjunk neki időt, hogy felszívja a fölösleges olajat.

3. Tisztán is  

Nem csak a loncsos hajra nyomjuk a száraz sampont: tiszta hajat is kiválóan tudunk formázni vele! 

 

PureWow

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top