Szépüljünk

Íme a leghaszontalanabb beauty termék, ami mégis sikeres

A Jeffree Star után most újabb márka jelentkezett koromfekete highlighterrel, mégpedig a Rituel de Fille. Az Eclipse Inner Glow Crème Pigment a maga 29 dollárjával pont olyan drága, mint az ősszel piacra dobott JS előd, de a netes tesztek alapján legalább minőségben sem marad el tőle. Kérdés, mire lehet egy fekete pigmenttengert használni?

Már a neve is elég paradoxon ezeknek a sminkcuccoknak: fekete highlighter. Mégis, hogyan emeljük ki arcunk egyes részeit világosítással, ha ehhez fekete színt kell használnunk? Röviden: sehogy. Jó pár vloggertesztet megnézve (bár anélkül is sejthető volt az eredmény), hacsak nem akarunk úgy kinézni, mint akinek egy kályhacsőbe szorult a feje, teljesen felesleges próbálkozni vele, mint highlighter.

Persze lehetne bronzosító is, de nem lesz szebb az eredmény attól, hogy pár centivel odébb pozicionáljuk a felvitelét, az árnyékolni kívánt részekre.

Hogy mégis, mire lehet használni egy fekete highlightert, megtudhatod a Krémmánia Magazin cikkéből »

Íme a leghaszontalanabb beauty termék, ami mégis sikeres

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top