Szépüljünk

Harmatos rózsától az érett szilváig – rúzstrendek, 2017 tavasz-nyár

A 2017 tavaszi-nyári szezon rúzstrendjei a natúr, a vörös és a sötét rúzsok elkötelezett híveinek egyaránt kedveznek. Mutatjuk a legmenőbb árnyalatokat.

Natúr

Harmatos rózsától az érett szilváig - rúzstrendek 2017 tavasz-nyár
NYX Plush Gel Lipstick – Nude Beach, MAC – Créme d’Nude, Smashbox Be Legendary – Inside Access, Estée Lauder Pure Color Envy Shine – Innocent, Guerlain Kiskiss Roselip – Morning Rose

A halvány, rózsás vagy barackos árnyalatú, matt vagy csak diszkréten fényes rúzsok mostanra gyakorlatilag teljesen átvették az unalomig hordott világos, nedves hatású szájfények helyét a sminkdivatban.  Ezeket a rúzsokat alkalmazhatjuk teljesen natúr hatású sminkekben, de akár merész, hangsúlyos szemsminkkel kombinálva is.

Narancs, piros

Harmatos rózsától az érett szilváig - rúzstrendek 2017 tavasz-nyár
Lancôme L’Absolu Rouge – Rouge Amour, Estée Lauder Pure Colour Envy – Wicked Sweet, MAC Work It Out – Testosterone, L’Oréal Color Riche Gold Obsession – Rouge, YSL Rouge Volupté Shine – Orange Tournon

 

Tudjuk, hogy a vörös rúzs örök divat, ami szezonról szezonra változik, az az, hogy épp melyik árnyalatai és textúrái a legtrendibbek. Nos, idén tavasszal és nyáron a vivid narancs, illetve narancspiros árnyalatok és a telt, bársonyos textúrák lesznek a topon. A vörös szájsmink legmenőbb párja pedig a sminkeletlennek látszó szem lesz. 

Sötét

Harmatos rózsától az érett szilváig - rúzstrendek 2017 tavasz-nyár
Guerlain La Petite Robe Noire – Leather Blazer, L’Oréal Color Riche – Dalie Insolent, NYX Pin Up Pout – True Vixen, NYX Lip Lingerie – French Maid, L’Oréal Infallible 24H – Toujours Teaberry

A tél végével nem mentek ki a divatból az elmúlt hónapokban oly felkapott sötét rúzsok sem. A lilás, a barnás-bordó és a még éppen nem fekete rúzsokat továbbra is abban a biztos tudatban kenhetjük magunkra, ha épp ehhez érzünk kedvet, hogy nem látszunk vele divatjamúltnak. Ilyen szájsminkhez ugyanakkor lehetőleg ne készítsünk élénk színű vagy füstös szemsminket, bőven elég hozzá a szempilalspirállal, esetleg természetes, világos árnyalatokkal sminkelt szem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.