Szépüljünk

5 arckrém a téltől megfáradt bőrnek

Néhány hét, és itt a tavasz. Kezdd el felkészíteni rá az arcbőrödet már most!

LaRoche-Posay Nutritic Intense Riche

5 arckrém a téltől megfáradt bőrnek

Gazdag, mélytápláló arcápoló, mely enyhíti a nagyon száraz bőr kellemetlen érzetét. Az arcbőr rugalmasabbnak érződik tőle. Visszanyeri komfortérzetét, megnyugszik, és megszabadul a kellemetlen, húzódó, bizsergő, szúró érzetektől. 

Vichy Idéalia nappali arckrém

5 arckrém a téltől megfáradt bőrnek

A megújult Vichy Idéalia termékcsaládjának összetevői a feketeáfonya-kivonat, mely magas antioxidáns tartalommal harcol a szabad gyökök ellen, és elősegíti a kollagén termelődését. A természetes adenozin, melyet kukoricából vonnak ki, megvédi a mitokondriumokat (az energia előállításában és annak elraktározásában szerepet játszó sejtszervecskéket), és ellensúlyozza a fáradtságot. A termékcsalád fő hatóanyaga, a 3% Kombucha – fermentált feketetea-kivonat
pedig elősegíti a bőr természetes ragyogását, javítja a bőr minőségét. 

Paula’s Choice Skin Recovery Replenishing Moisturizer

5 arckrém a téltől megfáradt bőrnek

Gazdag, krémes hidratáló krém, melynek formulája bőrpuhító, gyulladáscsökkentő, antioxidáns és sejtkommunikáló összetevőkben gazdag, hozzájárul a bőr természetes védőrétegének megerősítéséhez, és segíti a bőr fiatalos és egészséges működését. A hidratáló krém használatával a száraz bőr kisimul, puha és ragyogó lesz. Ideális normál, száraz és nagyon száraz bőrre, plusz a száraz foltok kezelésére. Kiváló rosaceás és ekcémás bőrre is.  

Avon Anew Ultimate Supreme luxus regeneráló arckrém

5 arckrém a téltől megfáradt bőrnek

Gazdag, kellemes illatú összetétele segít csökkenteni a bőröregedés jeleit, hidratál és táplál. Nappali és éjszakai használatra egyaránt alkalmas. Az exkluzív Celluvive komplex serkenti a sejttisztítás folyamatát, hogy eltávolítsa az elhalt sejtdarabkákat és a szennyeződéseket a sejtek belsejéből, így segít helyreállítani a bőr feszesebb és rugalmasabb külsejét. A fekete gyöngyből nyert kivonat hidratál, és segít csökkenteni a bőr megereszkedettségét, segít, hogy bőröd visszanyerje feszesebb és rugalmasabb külsejét, hogy az arckontúrjaid határozottabbnak tűnjenek, illetve hogy az arcodon és a nyakadon lévő mély ráncok halványuljanak.

Yves Rocher Hydra Végétal 24 órás hidratáló zselés krém

5 arckrém a téltől megfáradt bőrnek

A juharfanedv-kivonatban és a kék agávékivonatban gazdag összetétel tartósan és mélyen hidratálja a szomjazó arcbőrt. A hatóanyagok azon képességének köszönhetően, hogy a bőr legmélyebb rétegeibe is képesek behatolni, azonnali, mély és természetes hidratálást eredményez. Arcbőröd 24 órán át hidratált lesz, feléled, és visszanyeri frissességét, és természetes ragyogását.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top