nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szépüljünk
Dobó Katának új hajszíne van, és megtartja

Dobó Katának új hajszíne van, és megtartja

Ha azt veszed észre, hogy Dobó Kata egy hajfesték dobozáról mosolyog rád, ráadásul nem is a megszokott hajszínével, akkor nem csal a szemed. Valóban ő az, és igen, tényleg átfestette a haját. Persze azért nem platinaszőkére.
NLCafé
f Ajánlom

Dobó Kata jelenleg is négy színdarabban játszik, sorozatokban szerepel, idén több filmbemutatója lesz, és újabb forgatások várnak rá, a haját azonban mégsem egy új színpadi vagy filmszerep kedvéért festette át, hanem azért, mert ő lett a Garnier Color Naturals hajfesték magyar szépségnagykövete.

A színésznőnek persze védjegye a vörös hajkorona, így ezúttal sem váltott barnára vagy szőkére. A vörös maradt, az árnyalata viszont sötétebbre változott. Ezzel a hajszínnel képviseli Kata a márkát egy éven keresztül, és így láthatjuk majd az általa is használt, 5.52-es árnyalatú festékek dobozain.

Bár sokan azt hiszik, hogy a színésznő természetes hajszíne is vörös, valójában azonban eredetileg gesztenyebarna. 19 éves kora körül egy nyáron a nap szívta ki vörösesre a haját, ezután döntöttek úgy az akkori fodrászával, hogy megpróbálják vörösre festeni.

“Ez még nem az a vörös volt, ami aztán hosszú évekig maradt a »Dobó Katá-s« vörös. Jó pár hónapig próbálkoztunk, mire megtaláltuk az árnyalatot” – mesélte Kata a NLCafénak.

A színésznő a Szabadság, szerelem című film forgatásakor festette barnára a haját és akkor elhatározta, hogy meg is tartja a színt. “Teltek-múltak a hetek, és valami nem stimmelt, nem önmagamat láttam viszont a tükörben. Éreztem, hogy ez így nem maradhat” – idézte fel a színésznő, miért váltott nagyjából fél év után újra vörös hajszínre.

Dobó Katának új hajszíne van és megtartja

Kata azt mondja, soha nem unja meg a vörös színt, ezt érzi igazán magáénak, és a bőre színéhez is ez passzol leginkább. Néha persze ő is eljátszik a gondolattal, hogy milyen lenne másfajta hajszínnel.

“Kipróbálnám a fehéret vagy a Marilyn Monroe-s szőkét. A sötétet viszont biztosan nem, a fekete nem én vagyok” – válaszolta arra a kérdésünkre, hogy milyen színekkel próbálkozna meg legszívesebben.

Azt, hogy sötétebb vörösre váltott, egyáltalán nem bánta meg, sőt! “Semmilyen furcsa érzésem nem volt, nem éreztem azt, hogy ez egy másik nő lenne – mondta az első pillanatokról, amikor meglátta magát a jelenlegi hajszínével. – Nagyon megszerettem ezt az árnyalatot, szerintem megtartom.”

Megosztás Facebookon