Szépüljünk

Kylie Jenner bedobott mindent, hogy az idei Valentin-nap róla szóljon

A megszokott Lip Kitek mellett minicsomagokkal és egy gigaválogatással is készült a szerelmesek napja alkalmából. Ráadásul egészen sok árnyalatot belepakolt a kollekcióba, többet, mint amennyi általában elérhető szokott lenni Kylie limitált szériái esetén.

Az újdonságokat már elkezdték árulni, és jó lesz sietni, ha még valaki szeretne belőlük megkaparintani egyet, mert vészesen fogy a készlet. A pár napja posztolt első fotókra ugyanis – ismét – rendesen ráugrottak a rajongók, cirka 2-300 ezren kedvelték az Instára feltöltött képeket.

A legextrább a teljes kollekcióból egyértelműen a 200 dolláros The Valentine’s Collection Bundle, ami a teljes arzenált tartalmazza: két Lip Kitet, egy hatos matt folyékonyrúzs-szettet, valamint három különböző Mini Kitet, amiben egyenként egy pici kiszerelésű folyékony rúzs, egy szájfény és egy szemhéjfesték duó található. És ez még nem minden, a Kylie’s Diary – Kyshadow & Blush Palette is az örömcsomag tartalma a maga kilenc különböző árnyalatú szemhéjfestékével és két pirosítójával.

Nézd meg a teljes kollekciót a Krémmánia Magazin oldalán »

Kylie Jenner bedobott mindent, hogy az idei Valentin nap róla szóljon

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top