Szépüljünk

6+1 tipp, milyen frizurát készíts zsíros hajból

Amikor már csak a szárazsampon menthet meg attól, hogy az egész napot sapkában töltsd, nem árt, ha van néhány ötleted arra is, milyen frizurát készíts hosszú hajadból.

A vészforgatókönyvbe ugyanis nem biztos, hogy beleillik a kiengedett lobonc; rizikós, hogy a soknapos frizkó kibírná vállalható formában estig.

Az ilyen esetekre válogattunk össze néhány frizuratippet, amelyek lényege nagyon egyszerű: kösd össze a hajad. Persze nem mindegy, hogy hogyan. Egyáltalán nem kell egy szimpla lófaroknál megállni, sőt! Vannak annál jobb megoldások is, amik esetén fel sem fog tűnni, hogy a hajkorona némi mosásért kiált.

Mindegyik ötlethez hoztunk tutorial videót is, hogy lásd, hogyan készítheted el. Azt azért javasoljuk, hogy némi szárazsamponnal frissítsd fel a hajtömeget, ha pedig sikerül átvészelni a napot, el ne felejtsd a hajmosást! A duplázás ez esetben már tényleg nem vezetne jóra.

A frizuratippeket a Krémmánia Magazin oldalán találod »

6+1 tipp, milyen frizurát készíts zsíros hajból

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top