Szépüljünk

5 finom testápoló a leghidegebb hónapokra

Megviseli a bőrödet a hideg idő, és nemcsak az arcodon? Szuper testápolókat mutatunk, amikkel ápolhatod, helyrehozhatod.

Eucerin UreaRepair PLUS 5% Urea testápoló

Az UreaRepair testápoló szakértő módon ápolja a száraz bőrt. Intenzív hidratálást és védelmet ad, hiszen az urea a bőr természetes alkotóeleme, a nedvességtartalom szabályozását szolgálja. Azonnali segítség, mely plusz 48 órával késlelteti a száraz bőr tüneteinek ismételt megjelenését. Száraz, nagyon száraz, akár hámló bőrre is ajánlott. Természetes hidratáló faktorokat és ceramidokat tartalmaz. Illatanyag- és színezőanyag-mentes. 

La Roche-Posay Lipikar Baume AP+ testápoló balzsam

 Ez a lipidpótló testápoló balzsam azonnal megnyugtatja a bőrt. Nagyon száraz, irritált, viszketésre hajlamos bőrre, extrém bőrszárazság esetén és érzékeny, atópiára hajlamos bőrre is alkalmazható. Illatanyagmentes. Parabénmentes. A csecsemőktől a felnőttekig bárki számára alkalmas.

 

Avon Nutra Effects Intenzív regeneráló testápoló

Az AVON Nutra Effects intenzíven regeneráló testápolójának gazdag összetétele regenerálja a durva és száraz bőrt, enyhülést és komfortérzetet kölcsönöz. A lenmag- és a marulaolajnak köszönhetően nyugalmat és komfortérzetet ad a bőrnek, az omega-3-nak köszönhetően erősíti a bőr védőrétegét, emellett vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmaz.

The Body Shop Mandulatej & méz testápoló

A selymes textúrájú, gyorsan beszívódó és könnyed Mandulatej & méz testápoló 48 órán át hidratálja és óvja az érzékeny, száraz bőrt, így nem kell a viszkető, feszülő érzéstől tartanod. A bőrbarát testápoló organikus mandulaolajjal és mézzel nyugtatja, regenerálja, és védi a bőröd, miközben mesés – és hipoallergén – illatot varázsol köréd.

Yves Rocher Orgona testápoló 

Vannak pillanatok, különösen a legnagyobb télben, amikor tetőtől talpig a tavasz balzsamos illataiba burkolóznánk. Nem vágyunk másra, csak egy reggeli sétára a kertben, az éppen szirmot bontó virágok között. Az orgona édes illatát idéző testápoló gyengéden hidratálja, és bársonyosan puhává varázsolja bőrödet.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top