Szépüljünk

Ezeket a sminkkollekciókat köszönhetjük a kínai új évnek

A tavaszünnep, vagyis a kínai új év köszöntésére több kozmetikai márka is limitált kiadású sminkkollekciókat dobott piacra.

Idén január 28-ra esik a jeles nap, amely a világ lakosságának több mint egynegyede számára az év legfontosabb ünnepe. 2017 a Kakas éve, állítólag pozitív eredményekkel, sikerrel kecsegtet mindenkit, aki szorgalommal kezd bele munkájába.

Hogy ez valóban így lesz-e, az jövő ilyenkorra kiderül, addig is lássuk, milyen kakasos kollekciót állítottak össze a kozmetikai márkák. A M.A.C és az YLS több darabos kollekciókkal várja az új évet és vásárlóit, a Giorgio Armani és az Estée Lauder egy-egy luxus kategóriás kompakt púderét választotta ki a jeles ünnepre.

Csomagolásukon rendre feltűnnek a piros és arany árnyalatok, amelyek a kínai kultúrában a jó szerencse, a harmónia színei.

A kollekciók olyan szépre sikerültek, hogy csupán nézegetni is jó érzés őket. Tedd meg te is a Krémmánia Magazin oldalán »

Ezeket a sminkkollekciókat köszönhetjük a kínai új évnek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top