Szépüljünk

A gyémántként tündöklő körmök igazi “Akarom!” darabok lesznek idén

A 2015-ben debütált celofános körömdíszítési trend a teljes múlt évet beragyogta, most pedig nagy lendülettel hódít tovább, csak épp gyémánt manikűr néven.

Eddig is mesésen csillogtak az apró háromszögre vágott, irizáló celofándarabkák felhasználásával készülő – egyébként egészen egyszerűen elkészíthető – körömdekorációk, amik valóban úgy néztek ki, mintha apró üvegszilánkokat applikáltunk volna körmeinkre.

A Dél-Koreából elszabadult beauty trend a közösségi médiának köszönhetően óriási népszerűségre tett szert, most pedig szülőhazájában egy kis csavarintással gondoskodtak róla, hogy 2017-ben is a topon maradjon.

A szöuli Unistella szalon a felelős a trendfrissítésért, nekik köszönhetjük többek között a körömkarkötők népszerűségét is. A nagy titkot, hogy hogyan és mivel készül az új nevén gyémánt manikűr, még nem tudni, ugyanis egyetlen tutorial videó és leleplező poszt sem látott még napvilágot, de annyi biztos, hogy az új variáció valóban úgy szikrázik, mint a szépen csiszolt gyémánt.

Még több infó az új körömdíszítési trendről a Krémmánia Magazin oldalán »

A gyémántként tündöklő körmök igazi

 

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top