Szépüljünk

2017 unikornisai a sellők lesznek

2016-ban az egyszarvúk mindent vittek a beautyiparban, de most úgy tűnik, 2017 őket fogja elvinni. Jönnek ugyanis helyettük a sellők!

Cara Delevingne már 2015-ben felvette a hableánykosztümöt a Pán című mozifilm kedvéért, szép lassan pedig a világ maradék része is új mesebeli lényt fog karjaiba zárni.

Miből gondoljuk mindezt? Máris megtudod!

via GIPHY

A műszempilláiról ismertté vált Unicorn Lashes (véletlen?) posztolása nyomán kapták fel a fejüket az újdonságra a beautyrajongók. A márka legutóbbi nagy dobása egy tényleg cuki, szivárványszínekben tündöklő, egyszarvú szarvára emlékeztető nyéllel ellátott sminkecsetszett volt. Ez itt:

2017 unikornisai a sellők lesznek

Az ecsetek iránt már a kezdetektől óriási volt az érdeklődés, készlethiány miatt jelenleg sem rendelhetőek. Az Unicorn Lashes pedig, kihasználva a nagy érdeklődést, újabb cukiságot lengetett meg az orrunk előtt.  Pár napja ugyanis egy sminkecsetkészlet vázlatát dobták fel Instagram-oldalukra, majd gyorsan le is szedték azt, követőik pedig azóta is azon pörögnek, vajon tényleg készülni fognak sellős ecsetek?

Ha kíváncsi vagy, milyen sminkecsetcsoda van készülőben, a Krémmánia Magazinon megtalálod »

 2017 unikornisai a sellők lesznek

 

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top