Szépüljünk

Ápoló arcpakolások, amelyekkel eltüntethetjük a decemberi dorbézolás nyomait

Most, hogy túl vagyunk a karácsonyi sütitúrán, megittuk a szilveszteri pezsgőadagunkat, és szétfagytunk a forraltborozások alkalmával, ideje egy kis plusz figyelmet szentelni arcbőrünknek is.

Hiszen ne gondoljuk, hogy az extra adag cukros nyalánkságok és az ünnepi fények között elfogyasztott alkohol nem veszi igénybe arcbőrünket.

Sajnos sokan vagyunk, akiknél egy kis kilengéstől is elszabadul a pokol, és indokolatlan számú mitesszer és pirosló pattanás jelenik meg arcunkon. Nem beszélve a hideg, szeles időről, ami alapban is igénybe veszi bőrünket a téli hónapokban. Elkél hát a kényeztetés.

Bőrünk hálás lesz érte, ha beiktatunk pár (plusz) alkalmat, amikor egy ápoló arcpakolás képében egy kis extra segítséget nyújtunk neki, hogy felvegye a versenyt december nyomaival. Ehhez gyűjtöttük össze Magyarország legnagyobb szépségápolással foglalkozó közössége, a Krémmánia legjobbnak ítélt arctisztító, pórustisztító arcpakolásait.

Nézd meg a top 5-ös listát a Krémmánia Magazinon! »

Ápoló arcpakolások, amikkel eltüntethetjük a decemberi dorbézolás nyomait

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top