Szépüljünk

Beszóltak a metrón sminkelő nőnek – a többi utas válaszolt

A tömegközlekedő nők fellázadtak, mikor egy pasi beszólt egy utazás közben sminkelő lánynak, és közösségileg leckéztették meg az akadékoskodó férfit.

Mindenki tudja, milyen egy sietős reggel, de valójában még indok sem kell hozzá, hogy valaki előkapja a sminktükrét a metrón, és megigazítsa kicsit a szemfestékét. A sminkelők számára praktikus időnyerő módszer lehet (eltekintve persze a rázkódástól), másokat meg semmilyen szinten nem zavar.

Beszóltak a metrón sminkelő nőnek - a többi utas válaszolt 

Pedig úgy tűnik mégis: a londoni metró egyik járatán állítólag az egyik férfi felszólította a szerelvényen sminkelő nőt, hogy hagyja abba, mert hogy “ezt nem a metrón kell csinálni”. Több se kellett az utazó nőknek. Egy jelenlévő Twittere szerint minden nő elővette sminktükrét és elkezdett sminkelni a feminizmus és a szabadság jegyében. 

Arról nem tudni további részleteket, hogy mit reagált a rosszmájú megjegyzést tevő férfi, de valószínűsíthető, hogy ebből megtanulta a leckét.

 

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top