Szépüljünk

3 egészen bizarr testmódosítás

Mindegyiküknek megvan a válasza arra a kérdésre, hogy: MIÉRT?

A leghíresebb akar lenni

Hírnév, bűnös, sikítsd a nevem, szexbomba – többek között ezeket a szavakat és kifejezéseket tetováltatta a testére és az arcára a kanadai Vin Los. Úgy néz ki, mintha csak filctollal lenne összefirkálva a férfi teste, ám ezek végleges tetkók.

A 24 éves srácnak külső adottságai alapján a tetoválások nélkül is lett volna esélye a modellszakmában, ám ő ennél többre vágyik: a leghíresebb férfi akar lenni a világon.

3 egészen bizarr testmódosítás

“Egy olyan kép akarok lenni az emberek számára, ami hatással van rájuk. Mindenki, aki rám néz, felteszi a kérdést: miért a hírnév? Milyen lehet az élete?” – nyilatkozta a férfi, aki azt is elárulta, hogy a testére kerülő szavakat általában dalszövegekből választja ki.

Brazilból koreai

Miközben a Távol-Keleten tömegek végeztetnek magukon plasztikai műtéteket azért, hogy “nyugati” külsőre tegyenek szert, egy eredetileg szőke, kék szemű brazil férfi azért feküdt kés alá, hogy minél inkább úgy nézzen ki, mint egy koreai. Az inspirációt az az időszak jelentette a számára, amikor cserediákként néhány hónapig Dél-Koreában élt, és nagyon megtetszett neki az ottani emberek külseje.

3 egészen bizarr testmódosítás

A fiatalember, aki felvette a Xiahn nevet – az eredeti nevét pedig a családja védelmében titokban tartja –, többek között tíz műtéten esett át csak azért, hogy ázsiai vágású legyen a szeme. A haját és a szemöldökét sötétre festi és barna kontaktlencsét hord. Mostanra valóban úgy néz ki, mint egy született ázsiai. Saját bevallása szerint most már boldog a külsejével, és nem tervez több szépészeti beavatkozást.

Önmaga karikatúrája

Krystina Butel 15 éves korában egy ibizai nyaraláson rajzoltatott magáról egy karikatúrát. Az azóta eltel 15 évben aztán közel 200 000 dollárt, azaz nagyjából 48 millió forintot költött arra, hogy minél inkább úgy nézzen ki, mint a saját karikatúrája.

“Amikor először megláttam a karikatúrámat a nyaraláson, féltékeny voltam rá. Annyira ragyogó volt, olyan, amilyen mindig is lenni akartam”  fejtegette Krystina.

3 egészen bizarr testmódosítás

A fodrászként dolgozó nő öt mellplasztikán, ajakfeltöltésen, botoxkezeléseken esett át, hajhosszabbítást, sminktetoválásokat csináltatott, rendszeresen jár szoláriumba és a mellbimbóit szív formájúra tetováltatta. Továbbra sem elégedett azonban az eredménnyel, mindig talál magán javítani valót, többek között szeretne nagyobb ajakimplantátumokat, újabb mellnagyobbítást, szemöldökfelvarrást, fenékimplantátumot és még több botoxot.

A vőlegénye, David mindenben támogatja, és a családja is elfogadta, amit testével csinál. Az idegenek azonban nem ilyen megértőek. “Az emberek megbámulnak az utcán, és néha megjegyzéseket tesznek rám. Ez azonban nem zavar” – szögezte le.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top