Szépüljünk

Kim Kardashian sminkese elárulta, mik az aktuális beautytrendek buktatói

Ha még nem hallottad Mario Dedivanovic nevét, segítünk egy kicsit: ő az, aki Kimberlyből Kim Kardashiant varázsol sminkecsetei segítségével, aki nemcsak követi a beautytrendeket, de irányítja is azokat.

Érdemes figyelemmel kísérni, hogy a hozzá hasonló elismert és keresett sminkmesterek hogyan vélekednek az elmúlt időszakról, hiszen híres vendégei lesznek azok, akiknek sminkjeit a fél világ lájkolni és villámgyorsan másolni fogja majd jövőre is.

Vajon mik azok a trendek, amiket Mario Dedivanovic elvetne, vagy csak kellő körültekintéssel alkalmazna 2017-ben?

Mindegyik esetén a mottó azonos:

Gondold át, miért sminkelsz: a valós környezeted fogja látni, vagy csak az Instagramra tolod fel a képet?

A kettő nem ugyanaz, nagyon nem. Ami szuperül mutat egy jól beállított, szűrőkkel finomított fotón, az gyakran a valóságban eltúlzottnak és nevetségesnek hat.

Extra matt ajkak

Mario nem híve a folyékony rúzsoknak. “Az a száraz érzés… és amikor elkezd repedezni. El tudod képzelni, hogy egy sráccal vagy, a szádon a rúzs pedig szét van repedezve?”

Tudd meg a Krémmánia Magazin cikkéből, mit tanácsol a matt rúzsok használatával és még másik négy beautytrenddel kapcsolatban »

Kim Kardashian sminkese elárulta, mik az aktuális beauty trendek buktatói

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top