Szépüljünk

Botoxolt talppal készülnek a nők a karácsonyi partikra

Karácsony előtt állítólag amúgy is megnő a plasztikai sebészek forgalma, a legújabb őrület pedig a talpba fecskendezett botox, amitől azt remélik, megkönnyíti majd a karácsonyi partikon valló álldogálást.

A karácsonnyal berobban az életünkbe a rengeteg program is: céges karácsonyi bulik, családlátogatások, csajos karácsonyozás egy menő klubban. Ez pedig sok álldogálást – és esetenként táncolást – jelent, olyannyira, hogy külföldön egyre nagyobb trend a talpba fecskendezett botox.

Botoxolt talppal készülnek a nők a karácsonyi partikra 

A külföldi plasztikai sebészek szerint karácsony előtt amúgy is megugrik a botoxot kérők száma, ugyanis mindenki szeretne kicsit csinosabban, feszesebben mutatni a karácsonyfa alatt (lőtt fotókon).

A talpba fecskendezett botoxot állítólag azért választják a nők, mert így lábuk nem fog izzadni és feldagadni a magas sarkú cipőben, ráadásul a botox segít jobban “kipárnázni” a talpat, így a legkényelmetlenebb tűsarkúban is órákig bírják majd.

Szerintetek praktikus gondolkodás, vagy bizarr ostobaság? 

Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top