Szépüljünk

Átváltoztatjuk a hajad, megváltoztatjuk az életed! (X)

A JOICO az egyik amerikai vezető professzionális hajápolómárka, mely több mint 65 országban van jelen világszerte. Nemcsak minőségi hajápoló termékeket kínálunk, hanem a tökéletes megoldást is minden hajtípus számára!

14 fő termékcsoportunkban több mint 160 termékkel nyújtunk maximális megoldást minden jellegű hajtípus számára. Bármire is legyen szükséged formázáshoz, festéshez vagy problémás fejbőröd kezeléséhez, nálunk biztosan megtalálod!

Átváltoztatjuk a hajad, megváltoztatjuk az életed!

Mit hallasz először velünk kapcsolatban az ismerőseidtől, barátnődtől, fodrászodtól? Azt, hogy egyedülálló és innovatív a technológiánk. Azt, hogy roncsolt, száraz, élettelen hajad akár egy alkalommal újjászületik! Erős, egészséges és szép hajról álmodsz? A JOICO a válasz.

Mitől vagyunk mások? A JOICO az első olyan cég, mely felismerte a hidrolizált haj keratin proteinjének fontosságát és hatékonyságát, amely tartalmazza azt a 19 aminosavat, amely felépíti a hajszálainkat, és ezáltal kompatibilis a haj szerkezetével. A JOICO szabadalmaztatott és egyedülálló hatóanyagai (Quadramine Complex és Bio-Advanced Peptide Complex együttes) segítségével kapjuk meg az utolérhetetlen hajújraépítő hatást.

Átváltoztatjuk a hajad, megváltoztatjuk az életed!

Ezek a hatékony formulák az összes termékünkben jelen vannak, így bármilyen JOICO kezelést próbálsz ki, hajad megújul! Legyen szó otthoni hajápolásról vagy professzionális alkalmazásról, ugyanolyan elismert hatékonysággal bír a hajszerkezet hosszan tartó, egészséges állapotának megtartásában. Legyen a Tiéd is az egészséges haj öröme!

Tudj meg többet rólunk itt: http://joico.hu

Nézz szét webshopunkban, hogy mivel tudnád hajad top formáját előhozni: http://webshop.joico.hu

Átváltoztatjuk a hajad, megváltoztatjuk az életed!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top