Szépüljünk

Így óvd a hajadat télen!

A hideg időjárás nagyon igénybe tudja venni hajunkat, ezért fontos, hogy ilyenkor speciális ápolásról gondoskodjunk!

A téli hideget nemcsak a bőrünk, hanem a hajunk is megsínyli: ilyenkor hajlamosabb kiszáradni, jobban töredezik, száraz, szalmaszerű lesz tapintása. Épp ezért az első, hogy télen fokozott figyelmet fordítsunk a megfelelő hidratálásra: vegyünk tápláló sampont és balzsamot, denem csak az a lényeg, hogy mit, hanem az is, hogyan használjuk.

Így óvd meg a hajad idén télen! 

Ha például naponta 10 percet szánunk némi fejbőrmasszázsra, csodákat művelhetünk hajunkkal: a hajszálak megvastagodnak, megerősödnek, a vérkeringés serkentése miatt több táplálék jut a hajhagymákhoz. A szakértők szerint az sem árthat, ha időről időre hajmaszkokat használunk ezek tele vannak tápláló alapanyagokkal, amikkel gyorsan regenerálódhat a megviselt frizura.

Különösen érdemes odafigyelni a haj alsó részére: ezen alszunk, a sál, a kabát is kidörzsöli, szóval válasszunk speciális hajvégápolót a körültekintő hajápolás érdekében. 

Szintén fontos beszerezni egy jó minőségű hajszárítót, amivel a legkevesebb kárt okozhatjuk tincseinknek, vagy használhatunk hővédő spray-t is.

Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top