Szépüljünk

Így rakhatsz fel magadnak műszempillát otthon – videó

Egy szép, természetes hatású műszempilla tényleg csodákat művel a tekintettel – így rakhatod fel házilag!

Amióta megtudtuk, hogy a hollywoodi sztárok valójában műszempillával érik el azt a csodás, égig érő pillájú tekintetet, már nem is próbálkozunk a méregdrága szempillaspirálokkal – olyan úgyse lehet.

Hacsak nem teszünk fel mi is műszempillát, de valljuk be, kevesen állnak neki bíbelődni az ilyesmivel. Pedig egy szép, természetes hatású műszempilla igazán megnyithatja a tekintet, és hatalmassá teheti a szemet – ha jól csináljuk, anélkül, hogy kezdő nőimitátornak tűnnénk.

Az első és legfontosabb, hogy mérjük be a műszempillát, ha kicsit nagyobb, és nem illeszkedik szemhéjunkra, nyugodtan vágunk le belőle! Aztán arra is figyeljük, hogy a ragasztóanyaggal bekenve ne azonnal próbáljuk felhelyezni – várjuk vele néhány másodpercet. Ha odaillesztettük egy csipesz segítségével a helyére, nyomjuk oda és tartsuk ott, szintén kicsit hosszabban, aztán a hozzá járó eszközzel nyomkodjuk a szemhéjra.

Egészen pontosan így:

Hajrá szupersztár-tekintet!

PureWow

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top