nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szépüljünk
A fitneszmodell bebizonyítja, hogy mindenkinek vannak ülőhurkái

A fitneszmodell bebizonyítja, hogy mindenkinek vannak ülőhurkái

A tökéletes testű fitneszmodell egy fotóval bizonyítja be, hogy ülés közben mindannyiunknak vannak hurkái! A poszt üzenete azonban ennél többet mond: fogadjuk végre el magunkat – minden szögből!
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Az agyonphotoshopolt modellek és hírességek fotóit látva, nem csoda, hogy egyre több komplexussal küzdünk! A média által elénk állított “normálisnak” nevezett képnek márpedig lehetetlen megfelelni: nemcsak lelkileg rokkanánk bele az erőfeszítésbe, hanem a modellek idealisztikus alakját anatómiailag is képtelenség leutánozni!

Ashley Molstad 31 éves fitneszmodell is pont erre az ellentmondásra hívja fel a figyelmünket, egy ötletes Facebook-posztban. Az emberi léptékkel nézve is bomba testű Ashley két képet osztott meg magáról: az elsőn állásban pózolva a hasa tökéletesen lapos, míg a másodikon a széken ülve, bizony neki is ott vannak azok a bizonyos ülőhurkák, amit sok nő annyira gyűlöl magán! 

 A fitneszmodell posztját több mint 19 ezren osztották meg, és csak remélni tudjuk, hogy az üzenete még több nőhöz eljut. Ez pedig nem más, minthogy ne kergessük tovább megszállottan a társadalom által tökéletesnek titulált képet, és tanuljuk meg végre szeretni magunkat – az összes látható és nem látható szögből.

 Forrás: Popsugar

Megosztás Facebookon