Szépüljünk

Szerinted is ő a világ legelegánsabb kutyája?

Az internet teljesen beleszerelmesedett a csodaszép, csillogó bundájú afgán agárba, és állítják, hogy Tea a világ legcsinosabb kutyája.

Ha Tea kimegy sétálni, azonnal kisebb tömeg gyűlik össze körülötte – az embereket egyszerűen megbabonázza az állat ragyogó, fényes bundája, arisztokratikus tartása, nemes arcéle. Ezt gazdája, Luke Kavanagh is nagyon jól tudja, ezért nem is lepődött meg, mikor a Teáról készült képet egymillióan megosztották a neten. Pedig az azért nagyon sok.

Az afgán agár egyébként valódi szupersztár, még a kutyaeledel-gyáros Royal Canine is megkereste, hogy reklámarcuk legyen, de egyébként is modellkedett már. Kavanagh szerint Tea úgy tesz, mintha semmi szüksége nem lenne a figyelemre, de valójában odavan érte – csakúgy, mint minden szupermodell.

Szerinted is ő a világ legelegánsabb kutyája?

Régebben a szépségversenyeken is tartoltak, de most már nem nagyon járnak el, inkább csak élvezik az együtt töltött időt.

Szerinted is ő a világ legelegánsabb kutyája?
Szerinted is ő a világ legelegánsabb kutyája?

Még több elragadó kutya az NLCafén:

  • Fuvart adott két kis kutyabarátjának a nagy kutya – tündéri videó
  • Cuki fotók: 20 kutya, akik úgy alszanak, mint senki más

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top