Szépüljünk

Ennyi dologra jó még a hintőpor

A hintőpor nemcsak a babák fenekére való, használhatod még egy csomó más dologra is a szépségápolástól a folttisztításig.

1. Turbózd fel a szempilláidat!

Vigyél fel egy réteget a szempillaspiráloddal, majd egy tiszta kefe vagy egy fültisztító pálcika segítségével vigyünk fel egy réteg hintőport a második réteg előtt! Ettől a trükktől szempilláid sokkal hosszabbnak és dúsabbnak látszanak majd!

2. Száraz sapmonként

Ha még nincs kedved a hajmosáshoz, de már a lófarok sem segít a zsíros töveken, a speciális száraz samponok helyett nyugodtan használhatsz hintőport is! Kend a hajtövekre, és masszírozd bele, aztán előreborítva a hajad rázd össze a dúsabb hatás érdekében.

Ennyi dologra jó még a hintőpor

3. Olajfoltok ellen

Makacs olajfoltoktól kéne megszabadulni? Elő a hintőporral! Hintsd be a foltot a hintőporral, hagyd állni egy órán keresztül és nézd, ahogy elvégzi a varázst!

4. Frissítsd fel a lepedődet!

A hintőpor akkor is jól jöhet, ha egy kis instant frissességet szeretnénk adni lepedőnknek és ágyneműnknek: csak szórjuk be egy kis hintőporral, hogy friss, kellemes illat lebegjen az ágyunk körül!

BrightSide

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top