Szépüljünk

4 tipp azoknak, akik szeretnének hosszú körmöket, de azonnal

Szeretnél dögös, hosszú körmöket, de valahogy sosem jutsz el odáig? Semmi gond, segítünk!

1. Gél-lakk

Talán elsőre furcsának tűnhet, de ha belegondolsz, nincs is ennél jobb módszer. A tartós gél-lakk alatt kedvére nőhet a körmöd anélkül, hogy bármilyen káros környezeti hatás érné, ráadásul az ilyen lakkok manapság már nem is roncsolják igazán a körmök felületét.

2. Óvatosan a körömlakklemosóval

Ha erős színt akarunk eltávolítani, válasszunk kímélő, alkoholmentes, vitaminos lemosót. Így biztosak lehetünk benne, hogy nem károsítjuk a köröm anyagát. 

3. Növesztő reszelő 

A lakkozások között ügyeljünk rá, hogy kicsit karbantartsuk körmeinket nem kell lereszelni a hosszából, de egyengessük ki a végét, hogy biztosan megakadályozzuk a szakadásokat, töréseket. A felületet is érdemes kicsit megreszelni így serkentjük a vérkeringést, és ezáltal a körmök további gyors növekedését!

4 tipp azoknak, akik szeretnének hosszú körmöket, de azonnal

4. Növessz belülről!

Ha szeretnénk belülről serkenteni a körmök növekedését, válasszunk körömerősítő vitaminokat, a legjobban például a B7-vitaminnal (biotin) járunk, az köztudottan a haj és a körmök vitaminja! 

PureWow

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top