Szépüljünk

Levágta lánya haját, mert cikizte rákbeteg osztálytársát

A netezők szerint embertelen és brutális az anyuka büntetése, aki lánya hosszú hajának levágásával torolta meg a csúfolódást.

Ezúttal nem olyan kisgyerekről van szó, akit piszkáltak, megaláztak és bántottak, hanem olyanról, aki maga követett el ilyesmit. Persze ettől még nem kell vérpadra küldeni, a gyerekek ilyenek, sokszor borzasztóan kegyetlenek tudnak lenni, attól még nem feltétlenül lesznek 120 centis testbe zárt pokolfajzatok. Ettől függetlenül meg kell tanulniuk, mit szabad és mit nem, hogyan kell viselkedni másokkal, hogyan kell empátiát mutatni.

Egy kislány anyukája a szokottnál drasztikusabb módszerrel állt elő, hogy megbüntesse lányát, mikor megtudta, hogy az az iskolában csúfolta rákbeteg osztálytársát.

A Facebookot bejáró felvételen jól látszik, amint az anyuka könyörtelenül lenyírja a lány hosszú fekete haját, miközben az kétségbeesetten ordít:

Utóbb egyébként egyes kommentelők felvetették, hogy a büntetés nem a rákos osztálytárs csúfolása miatt, hanem a lány netes pucér képei okán történt. Egyelőre nem lehet tudni a pontos hátteret, mivel még nincs megbízható információ a videón szereplő személyekről.

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top