Szépüljünk

8 mesés szépségtipp, amiért rettentően hálás leszel

A szemöldökformázástól a körömápolásig – a szépségtippek nagykönyvének kevésbé ismert oldalairól.

1. Szemöldökgél helyett

Manapság már léteznek speciális szemöldökformázók, de nem kell feltétlenül áldoznunk rá, ha felesleges luxusnak ítéljük az ilyesmit: egy régebbi szempillaspirál keféjét alaposan tisztítsuk meg, aztán fújjunk rá hajlakkot – máris kész a házi szemöldökformázónk!

8 mesés szépségtipp, amiért rettentően hálás leszel

2. Hófehér körmök

A körmök olykor csúnya, sárgás színezetet kaphatnak, de erre nem az a megoldás, hogy mindig elrejtjük a vastag piros lakkréteg alá. Próbálkozzunk inkább ezzel: vattadarabkákat áztassunk citromlébe, simítsuk a körmökre, majd tekerjük alufóliába az ujjak végét. 

3. Szemcseppet a spirálba

Ha szeretnél újra életet lehelni beszáradt szempillaspirálodba, csepegtess bele néhány cseppet a kontaktlencse-folyadékából vagy szemcseppből. Zárd le, rázd meg, és máris olyan, mintha új lenne! 

4. Matt ajkak

A matt ajkak menők, és van is hozzájuk speciális rúzs, de ettől még nem kell kidobnod az összes fényes rúzsodat. Rúzsozd ki szádat és borítsd be por állagú (lehetőleg azonos színű, de persze lehet más passzoló is) pirosítóval.

5. Tökéletes manikűr

Mielőtt nekilátnál a lakkozásnak, kend be a körömágyad vazelinbe vagy ajakírbe forgatott fültisztító pálca segítségével. Így nem ragad majd lakk a körmöket körülvevő bőrre!

8 mesés szépségtipp, amiért rettentően hálás leszel

6. Borotválkozz babaolajjal!

A borotválkozóhabok helyett jó megoldás lehet a babaolaj is – így nemcsak elkerülhetjük a bőrirritációt, de egyúttal hidratáljuk is bőrünket.

BrightSide

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top