Szépüljünk

Titokban adta le súlya felét a 29 éves nő

A 29 éves nő megelégelte testét, ezért szigorú diétába és edzésbe fogott – teljes titokban.
Titokban adta le súlya felét a nő

A most 29 éves Mallory Manning már nyolcéves kora óta túlsúllyal küzd, lépésre mégis csak akkor szánta el magát, mikor meglátott magáról egy fotót, ami egy esküvőn készült. Úgy érezte, nem akar ő lenni “a dagadt koszorúslány”, ezért elhatározta, hogy lead a súlyából – de tervébe nem avatott be senkit, teljes titokban állt neki a szigorú diétának.

Titokban adta le súlya felét a nő
Ez a fotó döbbentette rá Mallory-t súlyproblémájára.

A lány korábban nem vett tudomást súlyáról, aztán később realizálnia kellett, hogy naponta nagyjából 5000 kalóriát fogyaszt el. Mallory először persze félt, hogy nem tud majd megbirkózni a kihívással, amit saját, hatalmasra nőtt teste jelent – ezért sem szólt senkinek fogyási terveiről. De elkezdett diétázni, kitartóan edzőterembe járni, így végül teljes testsúlyának felétől szabadult meg két év alatt.

Titokban adta le súlya felét a nő
Titokban adta le súlya felét a nő

A barátok, akik régóta nem látták, teljesen meg vannak döbbenve Mallory hajmeresztő fogyásától, a lány pedig azt mondja, nemcsak sokkal karcsúbb, hanem sokkal boldogabb is lett.

DailyMail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top