nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szépüljünk
Egy orosz sminkes bebizonyítja, hogy minden nő királynő

Egy orosz sminkes bebizonyítja, hogy minden nő királynő

Bár még csak 23 éves, az orosz művésznek már most határozott célja van életével: be akarja bizonyítani a nőknek, hogy kivétel nélkül mind gyönyörűek.
NLCafé
f Ajánlom

Goar Avetiszjan ezzel pedig igencsak nagy fába vágta fejszéjét. Lássuk be, egy ilyen elhatározás a legkülönbözőbb ön- és testképzavarok korában, amikor még a mobillal lőtt nyaralós képeinket sem tesszük közzé filter vagy retus nélkül, nos, ez minimum nagy elhatározottságra utal.

Az orosz fiatal nagy szerencséje viszont, hogy olyan hivatása van, ami segítheti életcélját: sminkmester és stylist ugyanis, így minden képessége megvan ahhoz, hogy királynővé varázsolja kuncsaftjait. Goar az átváltozás előtt és után is megörökíti vendégeit, majd a képeket – természetesen a beleegyezésükkel – megosztja Instagram-oldalán. A képeket elnézegetve már egyáltalán nem csodálkozunk azon, hogy a fiatal nőnek több mint kétmillió rajongója van.

A most következő képeken egytől egyig csodás átváltozásoknak lehetünk szemtanúi. Némelyik annyira látványos, hogy még a szánk is tátva maradt. Neked hogy tetszik?

 

Natural beauty ???????????? все-таки в России самые красивые девушки и женщины ????????????????

Гоар Аветисян (@goar_avetisyan) által közzétett fénykép,

 

 

 

Вы бы видели эти глаза))))) глаза , когда после преображения спустя 2,5 часа она посмотрела на себя в зеркало ))) Илона никогда в жизни не красилась вообще и была шокирована ????она была в восторге ????❤️???? я не могу передать словами это чувство , когда делаешь кого-то счастливее и уверенней в себе ❤️ помогаешь полюбить себя ❤️всем добра ❤️ ➖➖➖ You should've seen these eyes!! When after 2,5 hours of a makeover she looked at herself! Ilona never ever in her life used makeup and was in shock????she was literally amazed????❤️???? I can't even explain this feeling when you do a makeover for somebody and you make this person happy and more self confident❤️you help the person love themselves more❤️

Гоар Аветисян (@goar_avetisyan) által közzétett fénykép,

 

Olvass még többet szépség témában az NLCafé oldalán: 

Megosztás Facebookon