Szépüljünk

Egy orosz sminkes bebizonyítja, hogy minden nő királynő

Bár még csak 23 éves, az orosz művésznek már most határozott célja van életével: be akarja bizonyítani a nőknek, hogy kivétel nélkül mind gyönyörűek.

Goar Avetiszjan ezzel pedig igencsak nagy fába vágta fejszéjét. Lássuk be, egy ilyen elhatározás a legkülönbözőbb ön- és testképzavarok korában, amikor még a mobillal lőtt nyaralós képeinket sem tesszük közzé filter vagy retus nélkül, nos, ez minimum nagy elhatározottságra utal.

Az orosz fiatal nagy szerencséje viszont, hogy olyan hivatása van, ami segítheti életcélját: sminkmester és stylist ugyanis, így minden képessége megvan ahhoz, hogy királynővé varázsolja kuncsaftjait. Goar az átváltozás előtt és után is megörökíti vendégeit, majd a képeket – természetesen a beleegyezésükkel – megosztja Instagram-oldalán. A képeket elnézegetve már egyáltalán nem csodálkozunk azon, hogy a fiatal nőnek több mint kétmillió rajongója van.

A most következő képeken egytől egyig csodás átváltozásoknak lehetünk szemtanúi. Némelyik annyira látványos, hogy még a szánk is tátva maradt. Neked hogy tetszik?

 

Natural beauty ???????????? все-таки в России самые красивые девушки и женщины ????????????????

Гоар Аветисян (@goar_avetisyan) által közzétett fénykép,

 

 

 

Вы бы видели эти глаза))))) глаза , когда после преображения спустя 2,5 часа она посмотрела на себя в зеркало ))) Илона никогда в жизни не красилась вообще и была шокирована ????она была в восторге ????❤️???? я не могу передать словами это чувство , когда делаешь кого-то счастливее и уверенней в себе ❤️ помогаешь полюбить себя ❤️всем добра ❤️ ➖➖➖ You should've seen these eyes!! When after 2,5 hours of a makeover she looked at herself! Ilona never ever in her life used makeup and was in shock????she was literally amazed????❤️???? I can't even explain this feeling when you do a makeover for somebody and you make this person happy and more self confident❤️you help the person love themselves more❤️

Гоар Аветисян (@goar_avetisyan) által közzétett fénykép,

 

Olvass még többet szépség témában az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top