Szépüljünk

Ez lenne a világ leggyönyörűbb arca?

A képet egy brit sebésznek köszönhetjük, aki páciensei kérései alapján hozta létre a "tökéletes arcot".

Nem dr. Julian De Silva az első plasztikai sebész, aki arra adta a fejét, hogy létrehozza a tökéletes arcot. No, persze nem igazából tette, csak számítógépen. A brit sebész összegyűjtötte ugyanis páciensei kéréseit, hogy melyik híresség orrához, szájához, szemöldökéhez vagy orcájához hasonlót szeretnének maguknak csináltatni.

Az eredményeket összegezte, majd ennek segítségével megalkotta a “tökéletes arcot.” Íme:

Ez lenne a világ leggyönyörűbb arca?

De Silva a képpel kapcsolatban elárulta, az arc Katalin hercegné orrával és Keira Knightley szemhéjával büszkélkedhet, mert a praxisában ezeket kérték a leggyakrabban. A tökéletes arc emellett Jennifer Lopez szemöldökét, Penelope Cruz ajkait és Angelina Jolie orcáit viseli, Miley Cyrus homlokával és Reese Witherspoon tejfehér bőrével kiegészítve.

A plasztikai sebész elmondta, nem egyszer fordult már velő olyan, hogy a páciense az első konzultációra egy ismert ember fotójával érkezett, majd közölte, hogy a képen látható celeb valamelyik testrészéhez hasonlót szeretne. “Számomra a legnagyobb kihívást az jelenti, hogy a vágyott testrész tökéletesen illeszkedjen a páciens adottságaihoz” – mondta a sebész. 

Olvass még többet a tökéletes arcról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top