Szépüljünk

20 éves fiúkat babonáz meg a világ legszexibb nagymamája

Suzy Montyt rendszeresen szólítják le nála fiatalabb férfiak, hogy nem mindennapi külsejét dicsérjék.

Mint kiderült, a Cornwallban élő szexi nagyi alakja korántsem véletlenül lett olyan, amilyen. Ahogy arról a The Sun című brit bulvárlapnak mesélt, az alapokat még akkor rakta le, mikor a 20-as, 30-as éveiben modellkedéssel foglalkozott. “Mindig is hiú voltam a külsőmre és nagyon odafigyeltem rá” – meséli, majd hozzáteszi, még most is szigorú diétával és rendszeres mozgással tartja fitten magát.

20 éves fiúkat babonáz meg a világ legszexibb nagymamája

Suzy beszélt arról is, hogy bár a 30-as évei végén egy időre visszavonult a modellkedéstől, nem sokkal később látott egy bikinis fotót Hellen Mirrenről. “Mindig is ő volt a példaképem, és úgy gondoltam, ha ő képes rá, nekem is sikerülni fog.” Suzy nem sokkal később visszatért a modellszakmába, és azóta sem hagyott fel a szerepléssel.

A házasságban élő nő elárulta, ha végigsétál a strandon, vagy az utcán, rendszeresen megszólítják nála fiatalabb férfiak. Ez persze, mint mondja, egy cseppet sem zavarja, sőt önbizalmat ad neki, hogy folytassa karrierjét. “Egy ideje azért már nehezebben találok munkát, de nem a korom miatt, hanem mert nehezen passzolok a nagyis felkérésekhez, amikre a korom alapján fel szoktak kérni.”

Olvass még többet fiatalos nagyikról az NLCafén: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top