Szépüljünk

Ezért ne tüsszents szempilla-göndörítés közben!

Az ember álmában nem gondolná, miféle balesetek érhetik.

A Redditen osztotta meg a történetét az a nő, aki gyanútlanul szempilla-göndörítésbe kezdett, mint korábban már nyilván számtalan alkalommal. Az ehhez használatos eszköz – mint tudjuk – a szempillasor alulról és felülről történő összenyomásával működik. Csakhogy ez alkalommal közbeszólt a természet.

Éppen akkor, amikor a legerősebben fogta satuba a szempilláit, a meg nem nevezett hölgyre ellenállhatatlan tüsszentési inger tört. Annak rendje és módja szerint tüsszentett is egy hatalmasat, ám ezzel  lendülettel a hirtelen elmozduló göndörítő gyakorlatilag tövestől tépte ki az összes szempilláját.

A belé hasító fájdalom miatt először azt hitte, letépte a fél szemhéját, de aztán a tükörbe nézve látta, hogy “csak” a szempilláinak mondhatott búcsút egy időre. Az esetet kommentelők szerint akár egy-két évbe is beletelhet, mire maradéktalanul visszanő a teljes szempillasor. Mindenesetre a többség jobbulást kívánt.

Nem fogod elhinni, mi történt ezzel a nővel!
Nem fogod elhinni, mi történt ezzel a nővel!

Forrás: dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top