nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szépüljünk
Így találták fel a ráncosodás ellenszerét

Így találták fel a ráncosodás ellenszerét

Újabb "csodakencét" dobtak piacra a ráncok ellen. A feltalálók eredetileg nem kozmetikumot akartak készíteni.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A Cambridge Egyetem két tudósa, Mike Murphy és Rob Smith a májkárosodás ellenszerét kutatták, amikor állításuk szerint teljen véletlenül létrehoztak egy olyan készítményt, mely nem csupán megállítja, hanem vissza is fordítja a ráncosodást.

Véletlenül találták fel a ránctalanító csodakencét

A sejtjeink, így bőrsejtjeink erőművei, a mitokondriumok gondoskodnak arról, hogy az elfogyasztott tápanyag energiatartalma a sejt működéséhez használható formában álljon rendelkezésre. Ez az átalakító folyamat azonban sajnos szabad gyökök képződéséhez vezet, s ezek viszont károsítják a sejteket. A szabad gyökök ellen a szervezet természetes módon antioxidánsokkal védekezik, az öregedés pedig azért következik be, mert az évek múlásával a szervezet egyre kevesebb antioxidánst termel, így kevésbé tud védekezni  szabad gyökök ellen. Ez okozza a ráncok megjelenését is” – magyarázta dr. Murphy. Az új csodakence, a MitoQ a természetes antioxidánsok termelődését serkenti, helyreállítja a sejtek optimális működését, és így képes visszafordítani az öregedéssel együtt járó változásokat.

Az innovatív krémet már piacra is dobták, nemzetközi webáruházakból rendelhető. Egy üveg ára 185 dollár, vagyis nagyjából 41 500 forint. Hát, lehet, hogy mi inkább megtanuljuk elfogadni magunkat!

Megosztás Facebookon