Szépüljünk

5 frissítő kozmetikai újdonság a kánikulára

Kánikula idején az egyik legjobb érzés egy kiadós zuhannyal, finom illatokkal felfrissíteni a testünket. Ehhez ajánlunk most néhány újdonságot.

Baba Cseresznye illatú tusfürdő

5 frissítő kozmetikai újdonság a kánikulára

A jól ismert márka vadiúj tusfürdője épp a cseresznyeszezonra és a kánikulára érkezett meg. Az üdítő, cseresznyés illatú zuhany bárhol felfrissít, akár egy izzasztó munkanap végén városban, akár nyaralás közben.

The Body Shop Polinéziai tiaré testápoló krém

A tiarévirág gyönyörű szirmait a polinéziai nők már generációk óta használják hajuk díszeként és napbarnított bőrük illatosítására. Repülj el gondolatban a polinéz szigetekre ezzel a könnyed és selymes testápoló krémmel.

Rexona Maximum Protection izzadásgátló krémdezodor

A különlegesen hatékony Rexona Maximum Protection izzadásgátló krémdezodorok az európai kozmetikai rendelet által megengedett legnagyobb mennyiségű izzadásgátló hatóanyagot tartalmazzák, így 48 órán át nyújtanak teljes biztonságot – bármilyen helyzetbe is kerülsz.
A bőrgyógyászatilag tesztelt termékek dimethicone-t, vagyis hidratáló összetevőt is tartalmaznak, így amellett, hogy nem kell nyugtalankodnunk a kellemetlen foltok miatt, még a bőrünket is ápolják és selymesen puhává varázsolják. A friss illatról kis keményítőkapszulák gondoskodnak, amelyek nedvesség hatására oldódnak fel és bocsátanak ki friss illatot. Kánikulára is ideális.

AVON Scent Essence parfümök

A Scent Essence parfümök különlegessége, hogy egymagukban is mesés az illatuk, azonban, ha még egyedibbé szeretnénk varázsolni, akkor bátran keverhetjük őket, hogy a végeredmény minél inkább kifejezhesse személyiségünket. A mostani kollekció tagjai közül a Lime Verbena egy frissítő citrusos illat, mely lime verbénát, tavaszi fréziát és pézsmát ölel magába, a Wild Poppy bergamottal, pipaccsal és cédrusfával megbolondított virágos jegyeket hordoz, míg a Passion Fruit kölni egy maracujával, rózsaszín vízililiommal és fehér pézsmával fűszerezett, imádni valóan gyümölcsös variáns.

La Roche-Posay Serozinc arcpermet

5 frissítő kozmetikai újdonság a kánikulára

Ez a különleges, spray kiszerelésű arctonik a La Roche-Posay egyik ikonikus terméke.  Megnyugtatja a kipirosodott, viszkető, irritált bőrt, de a zsírosodás, pattanások ellen is beválik. Júliustól már itthon is kapható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top