Szépüljünk

Gigafogyás! 3 év alatt 45 kilót dobott le ez a férfi – fotók

Igencsak merész célt tűzött ki maga elé, de nem csak elérte, túl is teljesítette.

2010-ben Daniel Wheeler még igencsak messze volt attól, hogy címlapfiú legyen egy fitneszmagazin borítóján: akkoriban 140 kilót nyomott, és az evés volt a vigasza minden bajára.

Aztán egyszer zuhanyozás közben rádöbbent, hogy már a saját lábfejét sem látja a hasától. Ekkor gondolt egy merészet: úgy döntött, három éven belül a Men’s Fitness magazin címlapjára fog kerülni. Sokan mondták neki, hogy elérhetetlen álmokat dédelget, de ő bebizonyította az ellenkezőjét: valójában két év elég volt neki, hogy megvalósítsa a célját.

Elképesztő átalakuláson ment keresztül ez a férfi!

A módszere nem volt túl bonyolult: elkezdett egészségesebben táplálkozni és mozogni. Eleinte a futással próbálkozott, azonban nagyon hamar megfájdultak az ízületei, így végül a testépítés mellett kötött ki. Azonban ezt is túlzásba vitte: a hét minden napján kétszer edzett, amivel teljesen kimerítette a szervezetét. Ezért áttért a heti ötszöri edzésre.

Elképesztő átalakuláson ment keresztül ez a férfi!

Az eredmény így is annyira látványos volt, hogy a saját nagyanyja sem ismert rá, amikor hosszú idő után először találkoztak egy családi eseményen. 2012-re Daniel már tényleg úgy festett, mint egy címlapfiú, és fel is került az áhított borítóra. Azóta saját fitneszcéget üzemeltet, személyi edzőként dolgozik, és már több mint ezer embernek segített rátérnie az egészséges élet és a rendszeres testmozgás útjára.

Forrás: dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top