Szépüljünk

12 szuper nyári frizuratipp rövid hajúaknak

Akár azért van szükséged rövid hajú frizuratippekre, hogy feldobd a nyárra a rövid hajad, akár frizurát váltanál, és megválnál a hosszú hajtól, ezek között a szuper tippek között biztosan találsz kedvedre valót!

Végre itt a nyár és valljuk be, hogy a rövid haj  ilyenkor sokkal kényelmesebb és praktikusabb. Könnyen megszárad a strandolás után és nem melegít feleslegesen a nyári forróságban, na meg irtó dögös is. Már régebb óta rövid a hajad, de feldobnád egy kicsit? Esetleg nagy elhatározásra jutottál és megválsz a hosszú fürtjeidtől, de még nem tudod, hogy milyen legyen az új frizurád? Mindkét esetben érdemes végignézned a galériánkat, szuper frizuratippeket gyűjtöttünk rövid hajúaknak.

Van itt szuper szexi felnyírt, lépcsőzetes, színezett, hullámos, fonott, aranypánttal díszített… Neked melyik tetszik? Senki nem mondhatja, hogy a rövid hajúaknak nehéz frizuratippet adni. A lehetőségek szinte végtelenek, szín, stílus, fazon és forma tekintetében is.

Megnézem
Összes kép (1)

 Még többet a rövid hajról és a frizurákról az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top