Szépüljünk

Ferenc pápa áldását adta a videobloggerekre

A szépségvloggerek munkásságáért kifejezetten lelkesedik a pápa!

 Ferenc pápa újabb és újabb – és kúlabbnál kúlabb – meglepetéssekkel rukkol elő: propagálja a női egyenjogúságot, regisztrál az Instagramra, vagy Leo DiCaprióval spanol. A pápa már többször kijelentette, hogy az internetet Isten ajándékának tekinti, most pedig 12 YouTube-sztárra adta az áldását.

Ferenc pápa áldását adta a videóbloggerekre

 A Guardian értesülése szerint a pápa 12, a világ különböző pontjáról érkező sikeres YouTube-vloggert vendégelt meg, hogy biztosítsa őket támogatásáról. Munkásságról a pápa így gondolkozik: “Még ha csak virtuálisan is, egy kört hoztok létre, ahol terjesztitek az optimizmust és reményt.”

Louise Pentlandot, aki a Sprinkle of Glitter című szépségblogot vezeti, külön kiemelte: “Örömmel tölt el, hogy, ahogy te is mondtad, a szépség nyomában jársz, ez egy nagyszerű dolog. A szépséget hirdetni és megmutatni segít hatástalanítani az erőszakot” – vélekedett a pápa. Ezek után még tippelni sem tudnunk, mi lesz Ferenc pápa következő menő dobása!

Forrás: Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top