Szépüljünk

45 kilót fogyott, hogy elkerülje az agyműtétet – most bomba formában van

Miután az orvosok döntés elé állították a kétgyermekes édesanyát, hogy vagy lefogy, vagy agyműtétet hajtanak rajta végre, nem volt kérdés, melyiket választja.

A 30 éves Clare Johnson nemrég még 127 kiló volt, az egészsége romokban hevert, és 3 éves kapcsolatát gyászolta – barátja azért hagyta el, mert kövérnek tartotta. Aztán Claire élete 180 fokos fordulatot vett.

45 kilót fogyott, hogy elkerülje az agyműtétet - most bombaformában van

Az orvosok ugyanis azt mondták, egy ritka szindróma miatt túl nagy az agyában a nyomás, amin a túlsúlya csak tovább ront. A betegsége miatt a nő gyakran napokig feküdt migrénnel az ágyban, és egymás után vette be  a fájdalomcsillapítókat. Az orvosok döntés elé állították: vagy lefogy, vagy megműtik. A kétgyermekes édesanya ekkor döntött úgy, hogy életmódot vált.

45 kilót fogyott, hogy elkerülje az agyműtétet - most bombaformában van

Fogyókúra és heti 3-4 edzés segítségével hihetetlen eredményt ért el: testsúlya csaknem negyedétől megszabadult – 45 kilót fogyott és az 52-es méretét 38-asra cserélte! Bár mindenki a megjelenését dicséri, Claire számára az igazi siker, hogy sokkal egészségesebbnek és fittebbnek érzi magát. A változás természetesen az exének is feltűnt: “Az exem mondta, hogy milyen jól nézek ki, de azt válaszoltam, ez a hajó már elment.” Claire azóta újra megtalálta a szerelmet, és azt mondja, soha nem volt még ilyen boldog. “Az érzés, hogy képes voltam valami olyat megtenni, amit sosem gondoltam volna magamról, felemelő.”

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top