Szépüljünk

5 nyárváró bőrápolási újdonság

Arcápolók, testápolók és egy innovatív napvédő. Vadiúj kozmetikumok következnek, melyekkel te és a bőröd felkészülhettek a nyárra.

AVON Planet Spa Thai Lotus Flower termékcsalád

5 nyárváró bőrápolási újdonság

A Planet Spa újdonsága messzi, egzotikus helyekre kalauzolja érzékeinket. A kényeztető arc- és testápoló család thai lótuszvirággal és tápláló kókuszolajjal ápolja bőrünket. A kókuszolajban lévő zsírsavak mélyen behatolnak a bőrbe, így nagyszerűen hidratálják és kondicionálják.

Artemis MED arc- és testápolási termékcsalád

5 nyárváró bőrápolási újdonság

Az új, érzékeny bőrre kifejlesztett ápolási vonalban az exkluzív ARTEMIS Anti-Irritation Complex® koncentrálja négy válogatott összetevő legfontosabb hatásait: allantoin, panthenol, havasi gyopár, acetyl tetrapeptide 40. Az allantoin segíti a bőr megújító képességét, simítja a bőrt, elősegíti a sejtosztódást és gyulladáscsökkentő hatású. A panthenol erősíti a bőr védekező képességét, és segíti a nedvesség eljutását a bőr mélyebb rétegeibe. A havasi gyopár védelmet nyújt a káros környezeti hatásokkal szemben, és segít megelőzni a sejtek szennyeződését.
A hatékony tetrapeptide enyhíti a bőr kipirosodását, gyulladáscsökkentő hatású, és segíti a bőr rugalmasságának és puhaságának visszanyerését. Ezek az összetevők együttesen kifejtett hatásukkal megnyugtatják a bőrt, és erősítik a bőr védekező képességét a káros környezeti hatásokkal szemben, hogy az visszanyerje természetes ragyogását.

(Lelőhely: Douglas parfümériák)

Baba kamillás nyugtató testápoló

5 nyárváró bőrápolási újdonság

Sokat hallunk a kamilláról a szüleinktől, ha fáj a hasunk, ha borogatni kell a bőrünk, vagy ha inhalálnunk kell. A Baba kamillás testápoló is jótékonyan ápol. Gyorsan beszívódik, és a hidratálás mellett nyugtató hatással van bőrünkre. Egy újabb dolog, amit majd mi is megtaníthatunk a gyerekeinknek. 

Stenders Méhpempő intenzív arcápoló olaj

5 nyárváró bőrápolási újdonság

Három növényi olaj hatékony keveréke az arcolaj, amely mélyen hidratálja a bőrt, és megvédi a kiszáradástól, hogy sokáig ragyogóan fényes maradhasson a felülete. Makadámdió, tajtékvirág és zöldtea-mag kivonattal gazdagították ezt a méhpempő alapú arcápoló olajat. Tiszta bőrre felvíve selymessé teszi a bőrt. 

La Roche-Posay ANTHELIOS Láthatatlan arcpermet SPF 50

5 nyárváró bőrápolási újdonság

Innovatív emulziós technológia az egyenletes eloszlásért és a frissítő hatásért. Az ANTHELIOS termékcsaládtól megszokott széleskörű védelmet nyújtja egy egészen különleges permetben, amelyet egész napon át újra és újra fel akarunk majd vinni a bőrünkre, akár smink fölé is. Láthatatlan a bőrön, és kézzel sem kell hozzáérni! A La Roche-Posay létrehozta az optimális napvédőt, amely elősegíti a biztonságos viselkedést a napon. A napvédő felvitele a bőr védelméért most egyszerűen egyetlen fújás!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top