Szépüljünk

Foltokban megkopaszodott a hajragasztótól egy nő

Fordítva sült el a hajhosszabbítás.

Nagyon megjárta az internetről vásárolt hajragasztóval egy angol nő: semmilyen eszközzel, még tiszta acetonnal, vagy csípőfogóval sem lehetett rábírni a ragasztót, hogy engedjen: kőkemény csomókként rögzítette a hajhoz a műhaj tincseit.

Még csak azt sem lehet mondani, hogy Lauren Dewick valami olcsó gagyival próbálkozott, ne csodálkozzon, hogy így járt: 70 fontot fizetett a tincsekért, melyeknek a végén már ott volt a ragasztó, és állítása szerint jó minőségűnek tűnt az áru.

Foltokban megkopaszodott a hajragasztótól egy nő
Foltokban megkopaszodott a hajragasztótól egy nő

Egy egész hétvégés küzdelem után – ami kopasz foltokat eredményezett a fején, ahol erővel megpróbálták eltávolítani a műhajat – végül a fodrásza másfél órányi küzdelem és speciális vegyszerek felhasználásával szedte ki a tincseket, de Lauren hajának jó része is odaveszett. Most azon dilemmázik, hogy hagyja-e így, félig kopaszon és rövid hajjal a fejét, vagy próbálkozzon meg a romok elfedésével – hajhosszabbítás révén.

Forrás: dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top