Szépüljünk

A venezuelai elnök felszólította a nőket, hogy ne használjanak hajszárítót

A latin-amerikai ország elnöke az energiatakarékosság jegyében kéri a nőket, hogy minimalizálják a hajszárító használatát.

A venezuelai elnöknek, Nicolás Madurónak még az ország hölgyeinek szépségápolási szokásaira nézve is van egy-két jó tanácsa. Az elnök Venezuela energiafelhasználási krízise miatt kérte arra a nőket, hogy ne, vagy csak különleges alkalmakon használják elektromos hajformázó készülékeiket.

A venezuelai elnök felszólította a nőket, hogy ne használjanak hajszárítót

 Hogy enyhítsen a parancson, Maduro elnök hozzátette: “Mindig is úgy gondoltam, hogy egy nő akkor a legszebb, ha csak az ujjaival végigsimít a tincsein, majd hagyja természetesen megszáradni a haját.”

Arra vonatkozólag nincs adat, hogy a nők hajszárítási szokásai, vagyis azok elhagyása valóban számottevő változást hoz-e az energiafelhasználásban. Az mindenesetre dicséretes, ha a természetes szépséget propagálják, mégis a legjobb az volna, ha mindenki továbbra is maga dönthetné el, hogyan hordja a frizuráját.

Forrás: Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top